Rendszerprofilok

 

Szigetelő profilok

A GRP dogbone-ok (azaz kutyacsont alakú), a sarokprofilok, valamint a hornyos sarokprofilok, mint szigetelő profilokat, transzformátorok és villanymotorok gyártásakor használnak fel.

 

 

Könnyen illeszthető GRP Profil Rendszer

Az ismert alumínium profilrendszerekkel kompatibilis GRP profilt kínálunk. Az Easy Fit profilrendszer a szokásos – 8 mm-es – kötőelemekkel gond nélkül szerelhető.

 

 

 

 

GRP hullámtörő profilok

Az ilyen profilok ideálisak a korrozív hatásnak kitett környezetben a partvonal védelmére és az erózió megakadályozására.

 

 

GRP a járműgyártás területén

A szigetelő tömítésként használatos profiljaink könnyűek és gyorsan szerelhetőek. Korrózióállóak, magas szigetelési értékkel és hosszú élettartammal.

 

 

 

Lapos és hullámos panelek

A GRP panel, akár lapos akár hullámos – könnyen használható burkolatként. A hullámos panel elérhető félig átlátszó változatban is.

 

 

GRP panelprofilok, pl. PA 200

A GRP Cover PA 200 alkalmas nagy fesztávolságú felületek burkolásához.

 

 

 

 

GRP ablak- és ajtóprofilok

Az üvegszállal megerősített profilok az ablakokhoz és ajtókhoz is kiválóan alkalmazhatóak szigetelőként, hiszen ugyanolyan hőtágulási együtthatóval rendelkeznek, mint az üveg.

 

 

 

GRP tartógerendák állattenyésztéshez

A jó vegyszer- és korrózióállóságnak köszönhetően a GRP gerendák ideálisak állattenyésztési létesítményekben való felhasználásra.

 

 

 

 

ÁRAJÁNLAT KÉRÉS