EZ A WEBOLDAL AZ AVIUS Kft. TULAJDONA, ÉS AZ AVIUS KFT. ÜZEMELTETI. A CÉG SZÉKHELYE 8800 NAGYKANIZSA, CSENGERY ÚT 113. A WEBOLDAL CÉLJA, HOGY ÁTTEKINTÉST ADJON AZ AVIUS KFT. TERMÉKEIRől ÉS SZOLGÁLTATÁSAIRól. A HONLAP HASZNÁLATA ELŐTT OLVASSA EL EZT A TÁJÉKOZTATÓT ÉS JOGI NYILATKOZATOT. A WEBOLDAL HASZNÁLATÁVAL ELFOGADJA A NYILATKOZATBAN MEGFOGALMAZOTT FELTÉTELEKET. HA NEM ÉRT EGYET A FELTÉTELEKKEL, KÉREM NE HASZNÁLJA A WEBOLDALT.

 

Szerzői jog

A webhelyen megjelenített anyagok kereskedelmi célra nem használhatók, személyes használatra letölthetők, amennyiben tiszteletben és sértetlenül megtart minden szerzői jogi, védjegyi és egyéb tulajdonjogi előírást. A webhelyen megjelenő képek sajtóban való megjelenés céljából letölthetők, amennyiben az összes szerzői jogi, védjegyi és egyéb tulajdonjogi előírások betartásra kerülnek. Az oldalon található képek csak az Avius Kft.-t érintő cikkek esetében használhatók. A webhely tartalmát, beleértve a szöveget, képeket, grafikákat, hangot és videókat, nyilvános vagy kereskedelmi célokra, az Avius Kft. előzetes írásos engedélye nélkül nem módosíthatja, másolhatja, reprodukálhatja, közölheti újra, töltheti fel, teheti közzé, továbbíthatja vagy terjesztheti.

Feltételeznie kell, hogy minden, amit ezen a weboldalon lát vagy olvas, szerzői jogi védelem alatt áll, hacsak ez másképp nincs jelezve, és csak az itt közölt  jogi nyilatkozatban foglaltak szerint használhatók fel. Az Avius Kft. nem garantálja és nem állítja, hogy az ezen weblapon megjelenített anyagok felhasználásával Ön nem sérti meg olyan harmadik felek jogait, akik nincsenek az Avius Kft. tulajdonában vagy nem állnak vele kapcsolatban. Az oldalon található képek vagy az Avius Kft. tulajdonát képezik, vagy engedéllyel kerültek használatra. Tilos ezeket a képeket Önnek vagy az Ön által felhatalmazott személynek használnia, kivéve, ha erre kifejezetten engedélyt kapott. A képek jogosulatlan felhasználása sértheti a szerzői jogi törvényeket, a védjegyekre vonatkozó törvényeket, a magánélet és a nyilvánosság törvényeit, valamint az adatvédelmi törvényeket.

Védjegyek

A weboldalon megjelenített védjegyek és logók az Avius Kft. tulajdonát képezik, vagy az Avius Kft. engedéllyel használja. A weboldalon való közzététel semmilyen módon nem értelmezhető úgy, hogy ezzel implicit vagy más módon engedélyt vagy jogot adna a webhelyen megjelenített védjegyek használatára anélkül, hogy az Avius Kft. vagy bármely harmadik fél – akik a védjegy tulajdonjogával rendelkeznek – írásos formában erre engedélyt adna. A weboldalon található védjegyek és bármilyen más tartalom használata szigorúan tilos, kivéve, ha a jelen szerződési feltételek ezt megengedik. Tájékoztatjuk, hogy ha ezeket a feltételeket megsértik, az Avius Kft. a törvény adta jogának legteljesebb mértékében érvényesíti szellemi tulajdonjogait, ideértve a büntetőeljárás indítását is.

Jogi nyilatkozat

Személyazonossága felfedése nélkül is megismerkedhet bárki az oldalon forgalmazott termékeinkkel, árainkkal. Minden termék ára nettóban, azaz ÁFÁ nélkül értendő.

A honlapon található termékismertetőket, fényképeket, design-elemeket, a logót, más grafikai megoldásokat és a tartalom teljes egészét szerzői jogszabályok védik, és az itt található tartalmak ingyenes vagy fizetős szolgáltatásként való tovább felhasználása csak a honlap tulajdonosának előzetes írásbeli engedélyével, és a forrás pontos megjelölésével történhet.

A jelen honlapon található szövegek, képek, illusztrációk, védjegyek és szolgáltatások a kiadó jogos tulajdonában vagy használatában vannak. Az Avius Kft.termékképek cégünk tulajdonát képzik és szerzői jogvédelem alatt állnak.

A honlap tulajdonosa minden szükséges lépést megtesz annak érdekében, hogy a www.avius.hu-n található információk pontosak és frissek legyenek, de Ön, aki ezen oldal szolgáltatásait használja, azt a saját felelősségére teszi. A honlap üzemeltetője nem tartozik felelősséggel az esetleges szoftverhibák, technikai problémák vagy más, a szolgáltatás elérhetőségét, használatát gátló hibákért.

Ez a weboldal a magyar jogszabályoknak megfelelően készült.  Ésszerű gondossággal ügyelünk arra, hogy a webhely tartalma pontos és naprakész legyen: az Avius Kft. azonban nem vállal garanciát a weboldal tartalmának pontosságágára, sorrendjére, időszerűségére vagy teljességére, és előzetes értesítés nélkül megszüntetheti a webhely terjesztését. Az oldalon található információk csak általános útmutatásul szolgálnak.

Ez a weboldal linkeket tartalmazhat más, az Avius Kft.-n kívüli harmadik felek által üzemeltetett webhelyekre. Az ilyen linkeket az Ön kényelme érdekében biztosítjuk. Az Avius Kft. kizár minden olyan ellenőrzést, kapcsolatot vagy jóváhagyást azokhoz a webhelyekhez, amelyekhez ez a webhely kapcsolódik.

Az Avius Kft. nem vállal felelősséget semmilyen közvetlen, közvetett, véletlenszerű vagy következményes kárért, amely a weboldal bármely tartalmához való hozzáférésből, felhasználásából vagy arra való hivatkozásból ered, függetlenül attól, hogy az ilyen tartalmak pontosak vagy teljesek voltak. Az Avius Kft. nem fizet kártérítést veszteségért, sérülésért, büntetésért vagy egyéb esetekért a webhely bármely tartalmához való hozzáférése, annak felhasználása vagy a hivatkozása miatt.

A jelen felelősség kizárására és a weboldal tartalmára kizárólag a magyar jog az irányadó, tekintettel a különböző nemzetközi jogi értelmezésekre.

Az Avius Kft. fenntartja az egyoldalú jogot, hogy bármikor frissítse, módosítsa, megváltoztassa és átalakítsa ezen tájékoztatót és jogi nyilatkozatot. Minden ilyen frissítés, módosítás, változtatás és átalakítás kötelező érvényű a weboldal minden felhasználójára és böngészőjére, és közzététele jelen helyen valósul meg.

 

Kapcsolat

Minden a weboldalra vonatkozó és a jelen tájékoztatóval és jogi nyilatkozattal összefüggő kérdést a következő emailcímre várunk: sales@avius.hu

Utolsó frissítés: 2020. november 16.

ÁRAJÁNLAT KÉRÉS